Een nieuwe informatiecampagne 'Gas-elektriciteit: Durf vergelijken 

In het dagelijkse leven moet u voortdurend keuzes maken. Hiervoor vergelijkt u de opties die u worden aangeboden.

Voor energie, en in het bijzonder voor aardgas en elektriciteit, is het niet altijd gemakkelijk een keuze te maken tussen de ene of andere leverancier of tussen twee verschillende formules van dezelfde leverancier.

Om u hierbij te helpen, heeft uw gemeente beslist deel te nemen aan de nationale informatiecampagne ‘Gas - Elektriciteit: durf vergelijken!’, die net zoals in 2012 door de FOD Economie wordt georganiseerd.

Een campagne? Waarom ?

Om al deze redenen is deze campagne voor u bestemd!

Een campagne? Hoe?

Ons gemeentebestuur organiseert een infosessie om u aan te tonen hoe u de bestaande tools op het internet moet gebruiken, zodat u de aanbiedingen van de diverse gas- en elektriciteitsleveranciers kunt vergelijken. Op die manier kunt u zelf met kennis van zaken een keuze maken (prijs, vast of variabel contract, groene energie, …).

Een campagne? Waar en wanneer?

De spreekuren worden gehouden op dinsdag 18 november 2014 van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur, in de hal van het gemeentehuis.

Wat moet u doen?

Het is heel eenvoudig om de gewenste inlichtingen te krijgen:

Info: http://economie.fgov.be/

 

Go-cart wedstrijd : "Nieuw parcours" 

Langsheen de Provinciale Steenweg, Stormsstraat, Leopoldstraat en De Keyserstraat wordt met een go-cart een parcours afgelegd. Bij verschillende plaatselijke handelaars en verenigingen wordt er halt gehouden om een praktische proef af te leggen. Onderweg is er ook nog een hindernissen parcours voorzien.

Plaats van het  vertrek: hoek Fabiolalaan met de Provinciale Steenweg (aan het Schels Frituur en het Schuttershof. Iedere deelnemer krijgt bij aankomst een verrassing.

Praktisch
Wanneer: zondag 19 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur
Wie: kinderen van 6 tot 12 jaar
Deelnameprijs: 3 euro per kind

Inschrijvingen: dinsdag 14 oktober tussen 18.00 en 19.30 uur in de hal van het gemeentehuis.

Breng de ingevulde inschrijvingsstrook mee. Deze kan u in het infoblad terugvinden.

Mede mogelijk gemaakt door: Belfius, Argenta, Standaard Boekhandel