Een nieuwe informatiecampagne 'Gas-elektriciteit: Durf vergelijken 

In het dagelijkse leven moet u voortdurend keuzes maken. Hiervoor vergelijkt u de opties die u worden aangeboden.

Voor energie, en in het bijzonder voor aardgas en elektriciteit, is het niet altijd gemakkelijk een keuze te maken tussen de ene of andere leverancier of tussen twee verschillende formules van dezelfde leverancier.

Om u hierbij te helpen, heeft uw gemeente beslist deel te nemen aan de nationale informatiecampagne ‘Gas - Elektriciteit: durf vergelijken!’

Een campagne? Waarom ?

Om al deze redenen is deze campagne voor u bestemd!

Een campagne? Hoe?

Ons gemeentebestuur organiseert een infosessie om u aan te tonen hoe u de bestaande tools op het internet moet gebruiken, zodat u de aanbiedingen van de diverse gas- en elektriciteitsleveranciers kunt vergelijken. Op die manier kunt u zelf met kennis van zaken een keuze maken (prijs, vast of variabel contract, groene energie, …).

Een campagne? Waar en wanneer?

De spreekuren worden gehouden op dinsdag 18 november 2014 van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur, in de hal van het gemeentehuis.

Wat moet u doen?

Het is heel eenvoudig om de gewenste inlichtingen te krijgen:

Info: http://economie.fgov.be/

 

Park Schelle 

De ingang aan de taverne/sporthal zal vanaf 01/12/2014 afgesloten zijn omdat er vanaf dan zal gewerkt worden aan een nieuwe speeltuin. Het park blijft open, u kan nog steeds langs de Dendermondestraat binnen.