hoofding schelle

Start 2 montainbike 

In 2017 organiseert de sportdienst Boom in samenwerking met SPORT VLAANDEREN een reeks Start to Mountainbike 2.0. Dit is een vervolgsessie op de Start to Mountainbike en richt zich naar mountainbikers die al wat ervaring hebben. Heb je al een lessenreeks Start to Mountainbike achter de rug en wil je uw technieken nog verbeteren? Of rij je regelmatig met de mountainbike maar wens je nog wat extra technische bagage? Dan ben je van harte welkom op de nieuwe lessenreeks die zal plaatsvinden in het najaar van 2017.

Prijs: € 25,00 voor 5 lessen
Wanneer: zondag van 9.30u tot 12.30u (01/10 – 08/10 – 15/10 – 22/10 – 29/10)
Meer info & inschrijven : sport@boom.be


Comedy night: talent gezocht 

Doe jij niets liever dan grappen maken en wil je dit wel eens op een podium doen? Je droomt van een carrière als stand-upcomedian? Wel, dan krijg je nu de kans om jezelf te bewijzen!

Voor de jaarlijkse Comedy Night zijn de vrijetijdsdiensten van Hemiksem en Schelle op zoek naar nieuw stand-upcomedy talent om het voorprogramma te vullen. We kregen in het verleden al Bart Cannaerts, Henk Rijckaert, Thomas Smith, Michael Van Peel en Nigel Williams over de vloer. Dit jaar is het jouw beurt om te schitteren op ons podium. We geven je de kans om het voltallige publiek - 200 personen - op te warmen voor de volavondvoorstelling van foute vriend Jeron Dewulf: "Survival of the fattest".

Stuur je bio en een (link naar) filmpje met eigen stand-upmateriaal (maximaal 10 min) naar yves@hemiksem.be. Je kan tot en met 30 augustus 2017 ons jouw filmpje bezorgen.

We bekijken je inzending zorgvuldig en als we denken dat je klaar bent voor ons podium, contacteren we je om verder af te spreken. De Comedy Night zal dit jaar op zondag 26 november in Depot Deluxe Hemiksem plaatsvinden.

Veel succes!

 


Zomerzoektocht Schelle in 't groen 

Deze zomer werd gekozen voor Schelle als uitvalsbasis voor de wandelzoektocht van Toerisme Rupelstreek. Tijdens deze wandeling passeer je een aantal historische bezienswaardigheden, maar het water, veer en groen zal zeker niet ontbreken.

Aan de hand van kleurenfoto’s die op het parcours genomen werden, los je een 30-tal vragen op. Als je dan ook nog de schiftingsvraag juist inschat én het ingevulde formulier tijdig terugbezorgd, maak je kans op mooie prijzen. De zoektocht is kort en gezellig en daarom zeker geschikt als activiteit voor het hele gezin, ongeacht het Belgische zomerweer!

Deelnemen aan deze leuke fotozoektocht is eenvoudig en kan van 15 juni tot 17 september. Voor 4 euro schaf je een deelnameformulier aan (3€ voor inwoners van Schelle) op één van volgende locaties:

  • Infokantoor Toerisme Rupelstreek, De Schorre, Schommelei 1, Boom
  • Gemeentehuis Schelle, infodienst, Fabiolalaan 55, 2627 Schelle
  • ‘Estaminet Oud Tolhuis’, Tolhuisstraat 333, 2627 Schelle
  • ‘Visclub Pennekenvolt’, Alexander Wuststraat 22, 2627 Schelle

Of bestel online via www.toerismerupelstreek.be/publicaties.

Antwoordformulieren kunnen binnengebracht worden in het infokantoor van Toerisme Rupelstreek of op de infodienst in het gemeentehuis van Schelle tot uiterlijk vrijdag 22 september 2017.

In het najaar volgt de uitreiking van de prijzen. Alle winnaars worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

Voor meer informatie en inschrijvingen kan je terecht bij infokantoor Rupelstreek in De Schorre, of op het telefoonnummer 03 880 76 23 of via mail naar karin@toerismerupelstreek.be.

 


Intervaltraining 

Vanaf nu kan je op de Laardijk aan intervaltraining doen.
Van 0 tot 500 meter, is er om de 100 meter een lijn getrokken,
zodat intervaltraining mogelijk is.