UPDATE 30/11

Sinds midden november voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werken uit aan vijf kruispunten van de A12 en de Boomsesteenweg (N177) in Aartselaar en Wilrijk. De voorbereidende werken lopen echter vertraging op. Daardoor kunnen de nieuwe verkeerslichtenregelingen nog niet zoals voorzien in december in gebruik genomen worden. Dit weekend (1-2 december) en het weekend daarna (8-9 december) blijven de kruispunten gewoon in dienst en worden de zijstraten dus niet afgesloten.

Het Agentschap Wegen en Verkeer zal spoedig met de aannemer rond de tafel zitten om tot nieuwe data te komen voor de ingebruikname van de nieuwe lichtenregelingen. De ingebruikname zal alleszins niet meer in december kunnen plaatsvinden en verschuift naar begin volgend jaar. Van zodra de nieuwe data bekend zijn zal AWV hierover communiceren.

De meest recente info is steeds terug te vinden op www.wegenenverkeer.be/aartselaar.

Laatste nieuws Werken verkeerslichten kruispunten A12 uitgesteld