Je laten testen op COVID-19 verloopt niet altijd via de huisarts. Om op reis te gaan bijvoorbeeld, laat je je testen in een testcentrum. Lees hier hoe dit kan!

Laat je screenen op COVID-19 in het testpunt TravelTest@Reet of TravelTest@Bornem (vanaf 28/06/21) voor een reis naar het buitenland.
Check voor je vertrek steeds het reisadvies en de nodige maatregelen die je moet nemen voor je bestemming via https://diplomatie.belgium.be/nl en www.info-coronavirus.be/nl/.
Ga je niet naar het buitenland, maar wil je je wel laten screenen voor een festival? Dan ben je uiteraard ook welkom bij TravelTest.

Klik hier door voor alle info: https://www.schelle.be/wp-content/uploads/2021/06/Testpunt-TravelTest-Reet-Bornem.pdf
Antwoorden op veelgestelde vragen over COVID lees je op www.hak-schelde-rupel.be, bel hiervoor NIET naar het testpunt.
Klik hier door naar de website van de huisartsenkring Schelde-Rupel. Daar vind je een knop om afspraak in triagepost Rumst of Bornem te maken als je een code van 16 cijfers hebt.

Info over het vaccinatie-certificaat: https://www.vlaanderen.be/covid-certificaat
De reisadviezen voor het land van je bestemming lees je op de website van FOD Buitenlandse Zaken
Brussels Airport Test Center: dagelijks geopend van 03.30 uur ’s ochtends tot middernacht – https://brusselsairport.ecocare.center/nl/

Meer info
Klik hier voor overzicht van wanneer je je moet laten testen en welke stappen je moet ondernemen.
Opgelet: Wie quarantaine en testen niet respecteert, riskeert een boete van minimum 250 euro.
Wat moet je doen als je ziek bent of iemand van jouw familie is ziek? Klik door naar https://www.info-coronavirus.be/nl/wie-ziek-is

Laatste nieuws Corona: waar kan ik me laten testen?