Vanaf dinsdag 7 april heropenen de recyclageparken van IGEAN. Er gelden wel een aantal strikte voorwaarden!
Lees ze goed na …
Heb je thuis voldoende ruimte om jouw afval nog even te stockeren? Stel dan je bezoek even uit. Beperk de gezondheidsrisico’s voor onze collega’s én jezelf!

Kan je een bezoek toch niet uitstellen, hou je dan aan deze afspraken:
– Sorteer het afval thuis, zodat je snel en vlot het afval in de juiste container kan overladen. Kijk goed na of je alles bij hebt voor je vertrekt.
– Hou er rekening mee dat je slechts 1x per week per adres mag langskomen. De teller wordt elke maandag op 0 gezet. Dat houdt in dat elke inwoner zich vanaf maandag opnieuw kan aanbieden, ongeacht welke dag hij/zij zich de week voordien het park bezocht.
– Kom alleen naar het recyclagepark. Alleen als je zwaar materiaal bij hebt, mag je 1 extra persoon meebrengen.
– Onze parkwachters zullen je nu even niet kunnen helpen met het uitladen of inladen van de auto of het bedienen van de zuil.
– Asbest kan tijdelijk NIET naar het recyclagepark gebracht worden.
Blijf tijdens het aanschuiven in de auto wachten. Kom je met de fiets of te voet, schuif dan mee aan in de wachtrij. Hou steeds ook een deel van de rijbaan vrij voor hulpdiensten of verkeer uit de tegenovergestelde richting.

De normale openingsuren van het recyclagepark blijven gelden. Check hiervoor www.igean.be/recyclageparken

Misschien zijn niet altijd alle fracties beschikbaar. We proberen volle containers zo snel mogelijk te laten wisselen, maar rekenen op jouw begrip als tijdelijk een bepaalde fractie niet afgeleverd kan worden.

We vragen ook op het recyclagepark #respect en #solidariteit! We rekenen er dan ook op dat iedereen deze afspraken naleeft.
De situatie kan van dag tot dag veranderen, check dus zeker www.igean.be/corona voor de meest recente stand van zaken!

Hou het veilig!

Laatste nieuws Heropening recyclagepark vanaf dinsdag 7 april – richtlijnen