‘Jerusalema’, een nummer van de Zuid-Afrikaan Master KG, werd de wereldwijde zomerhit van het jaar dankzij de Jerusalema Dance Challenge. Het nummer staat symbool voor de wereldwijde verbondenheid tijdens de corona-crisis. Over de hele wereld maken mensen video’s waarin ze in groep dansen op het aanstekelijke nummer. Zo symboliseert het dansje de hoop tijdens deze zware periode.

Laten we dat in Schelle ook doen!
Sandrine Wouters leert het dansje aan in een video (klik hier door). Je kan dus thuis of met vrienden het dansje goed inoefenen. Hopla, de meubels aan de kant en iedereen meedoen!

Op zondag 27 september om 10.30 uur willen we met jullie de dans uitvoeren in het park van Schelle. Eerst oefenen we onder leiding van Sandrine Wouters alles nog wat in om tot een mooi geheel te komen. Bart Boodts legt de verbondenheid van de Schellenaren vast op foto en filmt vanop de grond. Jelle De Nutte en Michiel Maes filmen vanuit de lucht met een drone.

Omwille van de corona-regels kunnen er maximum 50 Schellenaren met mondmasker deelnemen. Inschrijven is verplicht via de link https://www.schelle.be/inschrijven/ bij de activiteiten van de dienst Vrije Tijd.
Als de sessie om 10.30 uur volzet is, plannen we een tweede sessie om 13 uur.

Info: vrijetijd@schelle.be

Link video – dans: https://youtu.be/HD9IsCQTAqI
Sandrine Wouters: https://www.facebook.com/sandrinewoutersofficial/
Bart Boodts: https://www.facebook.com/bartboodtsfotografie/

Events Jerusalema Dance Challenge: ook in Schelle!