Tussen 1 februari en 15 mei 2021 kan je deelnemen aan de voorjaarsactie van de Handelsvereniging Schelle, de Lokale Ondernemersraad en het gemeentebestuur. Verzamel loten bij jouw aankopen en steek ze in de box bij de deelnemende handelaars!

Je herkent een deelnemende handelaar aan de affiche in hun zaak. Elke handelaar kiest zelf voor welk bedrag je een lot ontvangt. In de prijzenpot zitten 8 elektrische fietsen als hoofdprijs aangevuld met geschenken van lokale handelaars.

De trekking van de winnaars vindt plaats op 25 mei 2021 om 20 uur op het gemeentehuis van Schelle. De winnaars worden persoonlijk verwittigd en bekendgemaakt via de communicatiekanalen van de gemeente. Slechts 1 lid van eenzelfde gezin of wonend op eenzelfde adres kan een prijs winnen.

Opgelet: Deze actie stond gepland in het najaar van 2020 maar werd vanwege de verstrengde Covid-19 maatregelen in die periode uitgesteld naar het voorjaar 2021. Op de loten die je kan invullen en deponeren in de boxen bij de deelnemende handelaar staat de datum dus foutief, de actie loopt wel degelijk van 1 februari tot en met 15 mei 2021 met trekking op 25 mei 2021. Onze excuses voor het ongemak.

Ondertussen werden er ook nieuwe loten bijgedrukt. Hierop staat wel de juiste datum vermeld. Beide loten zijn geldig om deel te nemen aan de trekking.

Alfabetische lijst van deelnemende handelaars
AD Delhaize Schelle, Bakkerij Lauwers, Bakkerij Vanessa, BNP Paribas Fortis, Brouwerij Het Ganzenhof, Buurderij Schelle, Café Schuttershof, Carp Factory, De Bloementuin, Eldi Schelle, Fietsen De Nutte, Fietsen Franssen, Gezondheidsstudio Sisu, Gulf, Instituut Elegance, Jan Bridts, Jeniale, JT Tegeldepot, Keurslager Burms, Keurslager De Proost, Krantenwinkel Ness en Dirk, Kringwinkel Ecoso, Leonidas, Pure Loo, Revanas, Schoonheidsverzorging Ingrid Dilles, Scoop, Slotenmaker Luc, Sushitown, ‘t Schels Graantje en Uitvaartzorg Verbist C.

Een aantal handelaars zijn bij de start van de actie helaas nog gesloten omwille van de Corona-maatregelen. We hopen dat ze snel kunnen aansluiten.

Klik hier door naar het wedstrijdreglement.

Laatste nieuws Koop lokaal in Schelle en win een fiets!