hoofding schelle

Sleep-in 

Op 16 juni organiseert de dienst Vrije Tijd samen met de jeugdraad van Schelle de Sleep in, een combinatie van een interactieve goochelvoorstelling en een super gezellig slaapfeestje!

Vanaf 19.15u is iedereen welkom om zich klaar te zetten voor de goochelact ‘De Professor’. ‘De Professor’ is soms verstrooid. Gelukkig heeft hij zijn trouwe lampje ‘Edison’ dat begint te branden als hij een idee heeft … of als hem een lichtje opgaat! De Professor doet échte proeven en zoekt samen met de kinderen naar de verklaring . En hij demonstreert zijn laatste nieuwe uitvindingen … die een tikkeltje magisch zijn. Is “De Professor” een wetenschappelijke goochelaar? Of een goochelende wetenschapper? Wie zal het zeggen?

Na de act maken we ons bed op en gaan we slapen. ’s Morgens volgt dan een gezellig en lekker ontbijt!

Kinderen van 6 t.e.m. 10 jaar kunnen hieraan deelnemen. We spreken af aan de turnzaal van GBS De Klim, Provinciale Steenweg 100.
Kindjes die enkel naar de voorstelling komen kijken, worden om 20.15u terug opgehaald.
Kinderen die blijven slapen worden op zondag 17 juni om 9.00u opgehaald.

De voorstelling is gratis, de Sleep in (blijven slapen + ontbijt) kost € 2,00.
Inschrijven is verplicht en kan via het online inschrijfsysteem (www.schelle.be - dienst Vrije Tijd online inschrijven) vanaf dinsdag 8 mei. Je kan ook langskomen op de dienst Vrije Tijd.

Foto's editie 2017