Sport


Schrijf je in voor een nieuwe Start & Run sessie!

Van 0 naar 5 km in 10 weken.
Vanaf dinsdag 26 maart organiseren de vrijetijdsdiensten van Hemiksem en Schelle een nieuwe Start & Run sessie. Gedurende 10 weken werk je in groep aan je conditie. Op dinsdag en donderdag telkens om 19.30 uur kan je genieten van een begeleide loopsessie en één keer per week ga je individueel lopen.

Deze reeks richt zich op de beginnende loper. De eerste les vangt aan met een korte infosessie zodat iedereen goed voorbereid en gemotiveerd aan de reeks kan beginnen en hopelijk ook afmaken!

– Dinsdag en donderdag vanaf 26 maart, 10 weken lang
– verzamelen om 19.30 uur
* dinsdag in de Nieuwe Dreef, Hemiksem, aan de kleedkamers van de tennisterreinen
* donderdag aan Sportcomplex Scherpenstein, Parklaan 3, Schelle
– de eerste sessie start met een klein infomoment met praktische informatie
– inschrijven: vanaf 1 februari via https://schelle.zapposdagen.be/
– prijs: 10 euro

Bootcamp
In het park van Schelle kan je nu terecht om te fitnessen. Er staan vijf afzonderlijke toestellen waarbij aan elke spiergroep wordt gedacht. Daarnaast spelen we met een street workout toestel ook in op de nieuwe trend ‘calisthenics’.’ Bij calisthenics, ook wel bodyweight workout of street workout genoemd, fitness je zonder toestellen, enkel met verschillende rekstokken. Daarbij gebruik je het eigen lichaamsgewicht. Optrekken, opduwen, hangen, klimmen, springen en houdingen aannemen krijgen de grootste aandacht.

Veldlopen
In het kader van de Vlaamse veldloopweek organiseerden de dienst Vrije Tijd en de sportraad een veldloop aan de sporthal op woensdag 26 september.

De uitslag ontdek je hier.

Vrije tijd Sport Activiteiten