Sport


Seniorenturnen 60+
Gun jezelf een wekelijks een uurtje sportief plezier en voel je fitter dan ooit!
– elke dinsdag van 21/9 tot en met 30/11 (niet op 2/11) van 11 tot 12 uur
– Muydenhof, Zandstraat 1, Schelle
– 1 euro per les – 8 euro voor 10 lessen

Info en inschrijven:
– tel. 03 870 35 21 of via vrijetijd@schelle.be
– noteer je gegevens op de lijst in het Muydenhof

Fotowandelzoektocht
Tussen 1 mei en 30 september kan je deelnemen aan een wandelzoektocht van ca. 9km. Je kiest zelf wanneer en hoeveel keer je deelneemt. De wandeling leidt je langs de groene rand in en om de gemeente terwijl je op zoek gaat naar de locaties waar de foto’s werden genomen.

Deelnamebrochures kosten 5 euro per formulier en zijn verkrijgbaar aan de balies van het gemeentehuis (Fabiolalaan 55) en de dienst Vrije Tijd (Parklaan 3), bij Taverne Ravenstein (Provinciale Steenweg 55), Brasserie ‘k Eet (Parklaan 1), Restaurant Brasserie Tolhuis-Veer (Tolhuisstraat 325) en Brouwerij Het Ganzenhof (Steenwinkelstraat 377).

Je kan ook online terecht via het Eventalixportaal en/of via overschrijving van 5 euro op rekeningnummer BE15 0001 0733 3530 tav Maurice Scheers, met de vermelding van een e-mailadres en de term “Zoektocht Schelle”. De brochure wordt u dan, na ontvangst van de betaling, doorgestuurd via het opgegeven e-mailadres.

Dit seizoen bundelen de zoektochten in de gemeenten Boom, Londerzeel, Schelle en Willebroek hun krachten.
Een apart overkoepelend klassement wordt opgemaakt op basis van de drie beste resultaten van elke deelnemer over de vier tochten, en een aparte, specifiek voor het overkoepelend klassement gestelde schiftingsvraag.

WandelZoekFotoBingoTocht

Print hier je bingokaart af (of haal ze gratis af bij het onthaal van het gemeentehuis of op de dienst Vrije Tijd in de sporthal), neem een balpen mee en ga op stap.

Volg de route die aangegeven is met de wandelknooppunten.

Kijk goed rond en doorstreep het vakje van elk ding dat je ziet. De eerste die horizontaal of verticaal 5 vakjes op een rij heeft doorstreept roept (luid) BINGO! En is gewonnen.

MAAR, als er op het einde van de tocht iemand alle vakjes heeft doorstreept, gaat die alsnog met de overwinning lopen.

Veel plezier!

 

Vrije tijd Sport Activiteiten