Bewegen Op Verwijzing
De gemeenten Schelle, Niel en Boom starten in december 2020 met het project ‘Bewegen Op Verwijzing’.
Via dit project kunnen huisartsen mensen die te weinig bewegen of een gezondheidsrisico hebben doorverwijzen naar Kristel Verrydt. Zij is de Bewegen Op Verwijzing-coach voor de drie gemeenten.

Beweegplan
Coach Kristel helpt mensen die te weinig bewegen op weg. Samen kom je tot een beweegplan op maat dat echt bij jou past en rekening houdt met jouw gezondheidsrisico. Dat beweegplan kan gaan van een dagelijkse fietstocht naar het werk of de winkel tot een wekelijks dans-, zwem- of petanque-uurtje in de buurt.

Ze zoekt samen met jou een passende beweegactiviteit en ze motiveert jou om de eerste stappen te zetten en om vol te houden. Sluit je graag aan bij een sportvereniging of liever niet? Wil je dagelijks een beweegactiviteit inplannen of liever een keer per week? Wil je iets nieuws uitproberen of liever iets wat je vroeger ook deed?

Coaching
Je kan voor coaching terecht bij Kristel Verrydt na doorverwijzing door jouw huisarts. Je kan rekenen op maximum 7 uur individuele begeleiding door coach Kristel. Bedoeling is dat jij na de coaching, jouw actiever leven zelfstandig kan verderzetten.
Dankzij Bewegen Op Verwijzing geniet je van lage tarieven voor coaching. Voor een individuele sessie betaal je 5 euro per kwartier, voor een groepssessie 1 euro per kwartier. Wie recht heeft verhoogde tegemoetkoming, krijgt een extra korting.

Je kan Kristel contacteren via schelle@bewegenopverwijzing.be – 0499 31 76 44.

www.bewegenopverwijzing.be

Vrije tijd Sport Bewegen Op Verwijzing