Van 1 juli tot en met 30 september biedt de gemeente Schelle voor het eerst een wandelzoektocht aan. De wandeling van 8,2 km loopt via het wandelknooppuntennetwerk en brengt je langs de groene rand in en om Schelle. Je bepaalt zelf wanneer en hoe je de 15 te zoeken foto’s op het parcours ontdekt.

Een deelnameformulier kost 5 euro en koop je vanaf 1 juli:
– aan de balie van het gemeentehuis (Fabiolalaan 55)
– op de dienst Vrije Tijd (Parklaan 3)
– in Taverne Ravenstein (Provinciale Steenweg 55)
– en bij Brouwerij Het Ganzenhof (Steenwinkelstraat 377)

Jammer genoeg is een klein stuk van het parcours niet of moeilijk toegankelijk voor kinderwagens en/of rolstoelgebruikers.

OPGELET wijzigingen
– Annulatie / verdwijnen foto 2: de stronk op foto 2 werd blijkbaar begin juli gerooid samen met andere bomen en stronken op de weg tussen knooppunten 310 en 311. Deze foto wordt dan ook uit competitie genomen.
– Foto 8: de ‘bloembak’ op foto 8 werd ondertussen een tiental meter verplaatst. De boordsteen die bovenaan rechts op de foto zichtbaar is, is dan ook niet op die plaats naast de ‘bloembak’ te vinden.
– Richtingsaanduiding knooppunt 311: In de Capucienendreef (tussen knooppunten 310 en 311) ter hoogte van de tweede hoeve, waar men even naar links een ommetje om de woning moet maken, is de paal met richtingspijl 311 uitgetrokken. Hij ligt daar gewoon op de grond. De Routedokter van de Provincie, die instaat voor het beheer van de wandelknooppuntenroutes, werd ingelicht in de hoop zo spoedig mogelijk deze richtingsaanduiding hersteld te zien.

Lever je deelnemingsformulier ten laatste op 1 oktober in en maak kans op een mooie prijs. De prijsuitreiking is voorzien op vrijdag 16 oktober 2020 vanaf 20 uur in Taverne Ravenstein.
Dit initiatief vormt een tweeluik met de zoektocht van de gemeente Boom die dit jaar door De Schorre voert. Voor het overkoepelend klassement werd ook een prijzentafel voorzien.

Info: vrijetijd@schelle.be – 03 870 35 21

Events, Laatste nieuws Wandelzoektocht langs de groene rand in en om Schelle