Koop in Schelle en win een fiets

Tussen 1 februari en 15 mei 2021 kan je deelnemen aan de voorjaarsactie van de Handelsvereniging Schelle, de Lokale Ondernemersraad en het gemeentebestuur. Verzamel loten bij jouw aankopen en steek ze in de box bij de deelnemende handelaars.

In de prijzenpot zitten 8 elektrische fietsen als hoofdprijs aangevuld met geschenken van lokale handelaars. Slechts 1 lid van eenzelfde gezin of wonend op eenzelfde adres kan een prijs winnen. De trekking van de winnaars vindt plaats op 25 mei 2021 om 20 uur op het gemeentehuis van Schelle in aanwezigheid van een afvaardiging van het schepencollege, Lokale Ondernemersraad en Handels Vereniging Schelle. De winnaars worden persoonlijk verwittigd en bekendgemaakt via de communicatiekanalen van de gemeente.

Elke handelaar kiest zelf voor welk bedrag je een lot ontvangt. Je herkent een deelnemer aan de affiche in hun zaak.
We sommen ze hier ook alfabetisch op:
AD Delhaize Schelle, Bakkerij Lauwers, Bakkerij Vanessa, BNP Paribas Fortis, Brouwerij Het Ganzenhof, Buurderij Schelle, Café Schuttershof, Carp Factory, De Bloementuin, Eldi Schelle, Fietsen De Nutte, Fietsen Franssen, Gezondheidsstudio Sisu, Gulf, Instituut Elegance, Jan Bridts, Jeniale, JT Tegeldepot, Keurslager Burms, Keurslager De Proost, Krantenwinkel Ness en Dirk, Kringwinkel Ecoso, Leonidas, Pure Loo, Revanas, Schoonheidsverzorging Ingrid Dilles, Scoop, Slotenmaker Luc, Sushitown, ‘t Schels Graantje en Uitvaartzorg Verbist C.

Klik hier door naar het reglement van de voorjaarsactie 2021.

Werken en ondernemen Ondernemers Voorjaarsactie