Jaarmarkt: 20 en 21 oktober 2018

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober vindt de 126ste jaarmarkt in Schelle plaats. Voor groot en klein is er een uitgebreid feestprogramma. Het hele weekend staat er kermis op het kerkplein. Kom genieten van de Schelse sfeer en gezelligheid!

Zaterdag 20 oktober 2018
Zaterdag vanaf 10 uur kleuren de koopjesmarkt, veeprijskamp, kermis, muziek en animatie het dorpscentrum. De lokale handelaars, horeca en verenigingen voorzien extraatjes om bezoekers in de watten te leggen.

Van 10 tot 14 uur is de koopjesmarkt langsheen de Provinciale Steenweg een bezoekje meer dan waard. De Streetband ‘Goe vals en uit de moate’ zorgt voor muzikale omkadering. Daarnaast zijn er straatacts die een lach op je gezicht toveren.
De deelname van de paarden, pony’s, koeien, ezels, schapen en geiten aan de veeprijskamp beleef je van dichtbij op de Chiroweide en in de Ceulemansstraat. In de Rupelstraat staat de autoshow opgesteld.

Crystal Events organiseert zaterdag van 15 tot 24 uur een DJ straatfestival ten voordele van Waaier VZW ter hoogte van Kattenberg. Het vuurwerk brengt zaterdagavond vanaf 20 uur iedereen samen achter de nooddijk in de Renaat Veremansstraat.

Zondag 21 oktober 2018
Zondagnamiddag maken we de Provinciale Steenweg en omliggende straten vanaf 13 uur vrij voor de vijftigste editie van de gocartwedstrijd. Alle ingeschreven kinderen tussen 6 en 12 jaar leggen een parcours af met haltes bij verenigingen en lokale handelaars.
Inschrijven kan via onze website bij activiteiten dienst vrije tijd.

Het volledige programma kan je nalezen in de jaarmarktfolder!
jaarmarkt brochure 2018

Het is jaarmarkt op de zaterdag voor de derde zondag van oktober.

Op UiTinVlaanderen.be kan je terecht voor de meest volledige cultuur- en vrijetijdsagenda voor Vlaanderen en Brussel.
Klik hier voor de activiteiten in Schelle.

Vrije tijd Gemeentelijke activiteiten