Hoplr is een digitaal netwerk waar buren elkaar leren kennen en helpen. Het gemeentebestuur ging een samenwerking aan en startte een buurtplatform dat zich over heel Schelle uitstrekt.

Via Hoplr sta je in contact met je buren. Deel en leen spullen. Stel hulpvragen, blijf op de hoogte van buurtmeldingen en activiteiten. Dit platform biedt ook heel wat voordelen in deze coronatijd omdat je gemakkelijk en zonder risico contact houdt met je buren.

Hoe registreren?

Inloggen doe je op de gratis website www.hoplr.com of via de app Hoplr. Je registreren kan met de code die je begin maart per brief ontving van Hoplr. Je kan ook zonder code registreren en dan wordt je lidmaatschap bevestigd door Hoplr of één van je buren.

Je kan zowel openbare berichten posten als privéberichten naar een van je buren sturen. Als gemeente hebben we geen toegang tot de posts en opmerkingen van inwoners onderling. Na de opstartfase kunnen we wel gemeentelijke info delen via Hoplr.


De website en app zijn gratis en reclamevrij. Het gemeentebestuur draagt de kosten zodat inwoners niets moeten betalen om hieraan deel te nemen. We zijn overtuigd dat de online contacten de offline contacten tussen buren kunnen verbeteren. Dus registreer je snel en blijf op de hoogte van alles uit je buurt …

Vragen: info@hoplr.be

Laatste nieuws Hoplr: digitaal netwerk voor buren