Openbare werken


Werken omgeving Electrabel-site
Elia, de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet, start maandag 16 september met de aanleg van twee ondergrondse 150kV-kabels tussen het hoogspanningsstation in Schelle en de site van Umicore in Hoboken. Elia voertdeze werken uit op vraag van Umicore, in het kader van een investeringsprogramma om de recyclageactiviteiten van de site met 40% uit te breiden.
 
De werken starten op 16 september aan Scheldeoever, Heemsdaalstraat, Alexander Wuststraat, Interescautlaan, Nijverheidsstraat en Laardijk.
 
Elia tracht de hinder van deze werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Zo worden de werkzaamheden enkel tussen 7 en 19 uur uitgevoerd. Daarnaast blijft de toegang tot de huizen langs de werfzone steeds bereikbaar. Elia brengt de buurt steeds op de hoogte van de werken en eventuele tijdelijk verhoogde hinder.
 
Voor informatie over de werkzaamheden of de impact van de werken kan je contact opnemen via omwonenden@elia.be en de gratis infolijn 0800 11 089 (tijdens de kantooruren) of de projectpagina www.elia.be/schelle-umicore raadplegen.

 

 

Algemene info: dienst openbare werken – ow@schelle.be – tel. 03 871 98 49

Mobiliteit en openbare werken Openbare werken Werken in uitvoering