Sport


Schrijf in voor de 10.000 stappenclash en stap Schelle naar overwinning

Elke dag bewegen geeft meer energie en verhoogt je mentaal welzijn. Als volwassene streef je best naar 10.000 stappen per dag. Je kan altijd en overal stappen: neem de trap in plaats van de lift, parkeer je auto iets verder, maak een mooie wandeling tijdens de lunch, … Met de 10.000 stappenclash maken we van meer bewegen een gezamenlijk doel.

Van 12 september tot 9 oktober 2022 nemen we het tegen andere gemeenten op in de 10.000 stappenclash!
Stap jij ons mee naar de overwinning? Zet ook je gezinsleden, buren of vrienden aan om mee te doen.

– Registreer je op www.10000stappen.be of download de app van 10.000 stappen en word lid van de groep gemeente Schelle.
– Meet je je stappen met een klassieke stappenteller? Geef (dagelijks) je gezette stappen in op de 10.000 stappen-website of -app.
– Meet je je stappen met een activity tracker of smartphone-app? Koppel de gezondheid-app op je smartphone, Fitbit of Garmin aan je 10.000 stappen-profiel of de 10.000 stappen-app.
– Je stappen worden automatisch bij het totaal van jouw stad of gemeente geteld.

Elke stap telt

De stappenclash kadert in het beweegproject ‘10.000 stappen: elke stap telt!’. In het straatbeeld tonen de wegwijzers dat kleine afstanden tussen nuttige locaties in de buurt ook extra stappen opleveren. Van jouw voordeur tot aan het gemeentehuis. Of tussen de bakker en de slager. Volg de website en Facebookpagina op de voet voor de tussenstanden.

Vragen: vrijetijd@schelle.be

Vrije tijd Sport 10000 stappen