hoofding schelle

Streekbierendegustatie toerisme Rupelstreek 

Na het overweldigend succes van de vorige 2 edities, zijn we dit jaar toe aan de 3de editie van een streekbieren degustatieavond in de Rupelstreek.

Welke streekbieren zijn er in de Rupelstreek? Hoe smaken ze? Wie zijn de brouwers?....

Ben jij benieuwd naar wat onze brouwers je te bieden hebben, noteer vrijdag 1 december 2017 om 19.00uur in het Volkshuis in Terhagen, dan alvast in je agenda en schrijf je in via info@toerismerupelstreek.be. (Inschrijven is noodzakelijk, plaatsen zijn beperkt)

In samenwerking met tal van partners en de lokale microbrouwerijen degusteren de deelnemers verschillende streekbieren. Een deskundige uitleg bij elk streekbiertje is eveneens voorzien.

Gedetailleerde info over dit evenement kan je terugvinden op www.toerismerupelstreek.be of op de facebookpagina Rupelstreek.
Info en inschrijvingen (verplicht):


Natuurpunt Rupelstreek 


Rondje Noordelijk eiland

VOGELS KIJKEN  !  Vrijwilligers van Vogelwerkgroep Rupel maken elke eerste zaterdag van de maand een vogelkijkwandeling rond het Noordelijk eiland. Het tempo is laag en men krijgt dan ook ruim de tijd om de vogels te bekijken. Voor beginnende vogelkijkers stellen we verrekijkers ter beschikking.  
afspraak  |  8u50  |  Parking Tolhuis (Rupeldijk), einde Tolhuisstraat Schelle, veerboot 9u, terug om 12u

foto  |  Nestvlot met visdiefjes  |  Karl Van Overloop